Termeni si conditii

Newsletter

Pentru a va abona la serviciul nostru de newsletter, folositi formularul de mai jos.Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni de utilizare a site-ului. Vizitarea si utilizarea acestui site inseamna acordul dumneavoastra de a respecta termenii si conditile de utilizare.

Drepturile de autor asupra materialelor incluse pe site-ul web al Complete Training apartin in totalitate companiei Complete Training. Toate drepturile sunt rezervate. Continutul acestui website nu poate fi copiat, prezentat, difuzat sau adaptat fara acordul scris al Complete Training. Acest website poate contine link-uri catre alte website-uri controlate de alte organizatii pe langa Complete Training nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul niciunui alt site web pe care l-ati accesat prin intermediul acestuia.

Termeni si conditii abonare newsletter
Newsletter-ul Complete Training(denumit in continuare: SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de Complete Training (denumit in continuare FURNIZOR sau OWNER) utilizatorilor (denumit in continuare UTILIZATOR sau ABONAT) site-ului http://www.eupc.ro/ (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii.

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (email) livrat regulat de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face doar la cererea utilizatorului. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care se aboneaza la newsletter-ul EUPC, indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.
Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre Complete Training si sunt accesibili pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbati in orice moment de catre proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul http://www.complete-training.ro/.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

Inregistrare
Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formular. Datele personale necesare sunt: adresa de email. Aditional pot fi cerute date suplimentare, cu conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formular sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Ulterior completarii formularului de abonare, pe adresa de email introdusa veti primi un mail de confirmare a abonarii la newsletter. Doar dupa confirmarea abonarii la newsletter, inregistrarea dumneavoastra va fi luata in considerare.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

Conditii de utilizare
Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). Pentru a asigura o buna livrare a newsletter-elor trimise de catre furnizor utilizatorul trebuie sa introduca adresa de email office@eupc.ro in agenda de contacte (Address Book). Totodata, in cazul in care emailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
Nu este permisa sub nicio forma raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Raportarea ca SPAM / Junk, atrage dupa sine dezabonarea automata de la newsletter. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este instanta, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

Date cu caracter personal
Completand formularul de abonare la newsletter, ca utilizator, va dati acordul, in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de furnizor.
Datele personale completate in formular vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate* si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Responsabilitate
Furnizorul nu ofera niciun fel de garantie asupra continutului furnizat in newsletter si nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin email sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.

Politica anti spam
Complete Trainingnu tolereaza mesajele nesolicitate (SPAM). Pentru a preintampina abonarile false sau automate la newsletter, folosim sistemul CONFIRMED OPT IN. In acest fel abonarea la fiecare newsletter se face doar dupa confirmarea adresei de email a utilizatorului. Totodata, furnizorul garanteaza ca din momentul dezabonarii, nu veti mai primi editiile viitoare ale newsletter-ului. Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare instant (one click).
Toate newsletterele trimise de furnizor sunt semnate folosind tehnologii gen: DKIM si/sau Yahoo Domain Keys, pentru a atesta provenienta lor. In plus, fiecare server folosit de catre furnizor pentru a livra email-urile personalizate foloseste SPF (Sender Policy Framework), tehnologie care asigura apartenenta adreselor IP.

Incetarea furnizarii serviciului
Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.
Complete Training isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

Legea aplicabila. Rezolvarea litigiilor
Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care firma Eupc este inregistrata.

 

 

 

*Politica de confidentialitate

 

Eupc respecta dreptul la intimitate al utilizatorilor nostri. In aceasta pagina de "Politica de confidentialitate" specificam foarte clar ce tip de informatii sunt adunate si cum sunt ele folosite.

 

Date cu caracter personal

 

Eupc specifica foarte clar locurile in care date cu caracter personal (care va identifica) sunt cerute.

 

Eupc stocheaza datele cu caracter personal pe care le introduceti in formularul de abonare la newsletter. Datele personale introduse sunt folosite pentru a putea asigura o buna functionare a serviciului la care va abonati. Campurile: nume, prenume si adresa de email sunt necesare pentru a putea primi mesajele personalizate, prin email. Alte date personale pot fi solicitate pentru a realiza profilul demografic al utilizatorilor nostri.

 

Pentru a putea analiza mai bine cum newsletter-ele trimise sunt folosite, informatii suplimentare sunt stocate pentru fiecare newsletter trimis. Aceste date sunt asociate cu „contul” dumneavoastra de abonat.

 

Aceste date sunt: 

  •     data abonarii la newsletter
  •     data dezabonarii la newsletter
  •     data deschiderii (citirii) unui mesaj personalizat
  •     data la care un link din mesajul personalizat primit este apasat

Pentru fiecare dintre inregistrarile de mai sus se retine si adresa IP de la care actiunea a fost intreprinsa. Fiecare inregistrare contorizata de sistem are rol statistic si nu va fi facuta niciodata publica intr-un mod in care sa permita unor terti sa va identifice. Datele agregate general pot fi publicate de catre furnizor.

Opt-out

Pentru cei care doresc sa se asigure ca nu vor primi newslettere de la noi, exista posibilitatea de Opt-out. Pentru opt-out va rugam sa accesati formularul de aici.

 

Confidentialitatea datelor personale

Furnizorul garanteaza ca datele cu caracter personal nu vor fi inchiriate, instrainate sau vandute unor terti fara acordul dumneavoastra in prealabil.

 

Securitatea datelor personale

Furnizorul foloseste pentru stocarea datelor cu caracter personal serverele propri sau ale partenerilor nostri. Pentru a preveni pierderea acidentala a datelor, arhive zilnice (backup-uri) sunt create si pastrate securizat pentru minim 6 luni in urma. Toate echipamentele tehnice folosite de furnizor pentru furnizarea serviciului sunt securizate si actualizate pentru a preintampina intruziunile neautorizate.

Clauze finale
Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferi in conditii optime serviciul gratuit.
Acesti termeni si conditii pot fi modificati ulterior, la orice data de catre Eupc, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, Eupc va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.

Date de Contact
Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta la:

Adresa:
Aleea Privighetorilor, nr. 85, bl. B

Telefon:
0040765345888

Email:
adela@commp


45