Recrutare de masă

Proiectele de recrutare în masă sunt acele proiecte ce vizează recrutarea unui număr mai mare de persoane (minim 10), pentru aceeași poziție sau pentru poziții asemănătoare. 

Un astfel de proiect poate dura între 2 săptămâni și 1 an, în funcție de numărul de angajați recrutați, profil și zonă geografică.

Printre avantejele colaborării cu echipa Complete Training pentru finalizarea cu succes a acestor tipuri de proiecte menționăm:

  • punerea la dispoziție a unei echipe dedicate, care se ocupă exclusiv de proiectul dumneavoastră.
  • specialiști în marketing și PR care ne ajută să realizăm un concept special de promovare pentru fiecare proiect în parte, astfel încât să aveam posibilitatea de a atrage cât mai mulți candidați (târguri de joburi proprii, conferințe tematice, promovare media, campanii on-line, etc.).
  • bază de date extinsă, în cadrul căreia toți candidații sunt intervievați și evaluați în vederea micșorării timpului de căutare.

Dacă aveți un astfel de proiect, nu ezitați să ne contactați. Vă vom prezenta ideile noastre, dumneavoastră urmând să hotărâți dacă doriți să le materializăm pentru a diminua costurile și resursele și a maximiza rezultatele.


Pentru a va abona la serviciul nostru de newsletter, folositi formularul de mai jos.
Cerere de oferta


asda