RECRUTARE ȘI SELECȚIE

Complete Training vã ajutã sã identificaţi cei mai potriviţi candidaţi pentru compania dumneavoastrã, în scopul creşterii productivitãţii şi competitivitãţii muncii. Metodele pe care le folosim în cadrul procesului de recrutare sunt rapide şi eficiente. Putem realiza o campanie completã de recrutare sau vã putem oferi consiliere în cadrul uneia dintre etape (misiune parţialã de recrutare).

În ce domenii şi la ce nivel?

Având în vedere experienţa şi cunoştinţele consultanţilor noştrii, putem acopri majoritatea domeniilor de activitate, facând alegerile potrivite atât pentru posturile de entry-level cât şi pentru cele de top management.

Care sunt etapele procesului de recrutare?

Etapa 1: În cadrul primei etape putem primi atât cererea dumneavoastrã privind un loc vacant pe care îl aveţi în companie dar vã putem oferi şi consultanţa vizând organigrama şi necesitãţile existente la momentul respectiv, sugerându-vã anumite poziţii ce ar trebui ocupate pentru a obţine o productivitate maximã.

Etapa a 2-a: Pentru a vã putea oferi cei mai performanţi candidaţi, în cadrul acestei etape analizãm postul în cauzã, mediul în care viitorul angajat îşi va desfãşura activitatea cât şi tipul culturii organizaţionale pe care îl utilizaţi. Pãstrãm tot timpul în minte faptul cã angajatul cel mai potrivit este angajatul capabil sã promoveze aceleaşi valori ca ţi dumneavoastrã.

Etapa a 3-a: Folosind atât baza noastrã de date, actualizatã permanent cât şi o vastã reţea, identificãm şi selectãm candidaţii care îndeplinesc cel mai bine cerinţele şi necesitãţile identificate în primele douã etape.

Etapa a 4-a: Intervievãm candidaţii selectaţi, axându-ne atât pe abilitãţile şi cunoştinţele profesionale cât şi pe anumite trãsãturi comportamente specifice.

Etapa a 5-a: Vã prezentãm dosarele candidaţilor aleşi de noi în urma interviurilor, împreunã cu observaţiile şi opiniile noastre privind studiile, cunoştinţele, aptitudinile şi profilul de personalitate al acestora.

Etapa a 6-a: Programãm interviul final între un reprezentant al companiei dumneavoastrã şi candidaţii pe care îi nominalizaţi. În cazul în care doriţi, în cadrul interviului puteţi beneficia de asistenţã din partea unui consultant Complete Training.

Etapa a 7-a: Ne ocupãm de comunicarea rãspunsului candidaţilor intervievaţi în cadrul etapei anterioare şi va oferim suport în vederea realizãrii unei oferte optime de angajare.

Etapa a 8-a: La noi procesul de recrutare nu se încheie o datã cu angajarea candidatului potrivit. Din contrã, asigurãm monitorizarea acestuia pe o perioadã de 3-12 luni, în funcţie de profil (perioada de garanţie).


Pentru a va abona la serviciul nostru de newsletter, folositi formularul de mai jos.
Cerere de oferta


asd