Testimoniale

 

Activitatea Complete Training prin ochii partenerilor săi:

În 2013 și 2014, Complete Training a realizat pentru Ateliere fără Frontiere un program special de dezvoltare profesională și personală pentru angajații în inserție. Temele abordate au fost comunicare, consiliere motivațională, educație financiară și pregătirea pentru interviu. Toate workshop-urile au fost interactive, punându-se foarte mare accent pe dezvoltarea abilităților participanților, care au primit la sfârșit o diplomă de participare în care sunt menționate abilitățile dobândite.

Atât angajații în inserție cât și echipa de acompaniere socio-profesională s-au bucurat de o colaborare foarte bună cu Complete Training. O recomandăm cu încredere pe Adela Marin, Consultant HR, Trainer și în același timp managerul companiei Complete Training, care a ales să lucreze personal, în fiecare săptămână, cu persoanele marginalizate sau excluse, angajate în cadrul Ateliere fără Frontiere, implicându-se în identificarea celor mai potrivite mijloace de formare.


( Patrick Ourighli - Director Ateliere fără Frontiere )

Profesionalism - este cuvântul cu care doresc sa o caracterizez pe Adela. A începe o campanie de recrutare alături de Adela este garanția că acea companie a facut cea mai bună alegere și că prin talentul ei va oferta și recruta cei mai buni profesioniști. A fi recrutat de Adela, este deja garanța că jobul pe care ți-l dorești, este cel mai potrivit pentru tine și că ești un profesionist în domeniul tău. 


( Eugen Platon - SEO Manager Guts Gaming Limited )

Îi mulțumim Adelei și echipei ei pentru grija cu care au condus evaluările personalului nostru și pentru sfaturile date. De asemenea, cu ocazia recrutării unei persoane de vânzări, am fost nevoiți să apelăm la garanția pe care a acordat-o Complete Training și am primit un înlocuitor în 24 de ore. De apeciat și follow up-ul făcut în perioada de după angajare.


( Ray Grigoriu - Owner Corporate Baskets )Pentru a va abona la serviciul nostru de newsletter, folositi formularul de mai jos.
Cerere de oferta


sda